تاریخ انتشار : یکشنبه 8 اسفند 1400 - 1:09
کد خبر : 94277

کمیسیون امنیت ملی موافق مذاکره مستقیم با آمریکا نیست

کمیسیون امنیت ملی موافق مذاکره مستقیم با آمریکا نیست

آرمان شرق-گروهسیاست:عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: در جلسه کمیسون امنیت ملی با مسئولان وزارت خارجه نظر کمیسون بر مذاکره نکردن مستقیم بین ایران و آمریکا بود.

آرمان شرق-گروهسیاست:عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: در جلسه کمیسون امنیت ملی با مسئولان وزارت خارجه نظر کمیسون بر مذاکره نکردن مستقیم بین ایران و آمریکا بود.

زهره الهیان عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاست خبرگزاری آنا ‌در واکنش به برخی اخبار پیرامون مذاکره مستقیم احتمالی بین ایران و آمریکا، اظهار کرد:‌ موضوع مذاکره مستقیم با آمریکا در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با حضور امیر عبدالهیان وزیر امورخارجه و باقری مذاکره‌کننده ارشد ایران مطرح شد و نظر کلی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس بر این بود که مذاکره مستقیم با آمریکا نتیجه‌ای برای ملت ایران نخواهد داشت.

وی با بیان اینکه تیم مذاکره‌کننده باید در مسیری تلاش کند که منجر به انتفاء اقتصادی ملت ایران شود، ‌تصریح کرد: اگر مذاکره صرف با ایالات متحده نفعی برای ملت ایران نداشته باشد، به طور طبیعی مذاکره معقول نیست، در مجموع کمیسیون امنیت ملی مجلس موافق ورود تیم مذاکره‌کننده برای مذاکره دوجانبه با آمریکا نیست.

این عضو کمیسون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادامه داد: ارزیابی وزیر امور خارجه و مذاکره‌کننده ارشد ایران در راستای نظر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی است.

الهیان همچنین درباره رویکرد دولت سیزدهم برای گره نزدن همه مسائل کشور به مذاکرات هسته‌ای، گفت: مسئله مورد توجه این است که اکنون در کنار مذاکرات، ظرفیت و توان داخلی در نظر گرفته شود که برای به‌کارگیری ظرفیت‌های داخلی مجلس و دولت برنامه‌ریزی‌های جدی دارند.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: تلاش می‌شود از شرطی شدن اقتصاد کشور به مذاکرات هسته‌ای پرهیز صورت گیرد، مذاکرات هسته‌ای تنها بخشی از برنامه‌های در دستورکار دولت سیزدهم است، عمده تلاش دولت برای حمایت از ظرفیت‌های داخلی و نگاه درون‌زا برای اقتصاد کشور است.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در پاسخ به این سؤال که آیا مجلس به اجرای قانون راهبردی توسط دولت نظارت دارد؟ اظهار کرد: به طور طبیعی ملاک عمل دولت قانون ارهبردی لغو تحریم‌ها است و هر نوع توافقی هم اگر قرار باشد، صورت گیرد، ابتدا باید به مجلس آمده و در کمیسیون امنیت ملی و جلسه علنی مجلس مورد بررسی قرار گیرد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.