تاریخ انتشار : دوشنبه 25 اردیبهشت 1402 - 7:37
کد خبر : 129780

افشای جنایت «علی‌اف» علیه مردم ایران

افشای جنایت «علی‌اف» علیه مردم ایران

آرمان شرق-گروه بین الملل:دم خروس همسایه شمالی ایران به مرور در حال عیان شدن است. امروز در حالی وزیر دفاع جمهوری آذربایجان گزارشها درباره انجام اقدام خصمانه علیه ایران از طریق حریم هوایی این کشور را رد کرد که وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در حال دیدار از جمهوری آذربایجان بود و این رژیم بارها از آمریکا و غرب خواسته تا اقدام نظامی علیه ایران انجام دهند.

افشای جنایت «علی‌اف» علیه مردم ایران

آذربایجان

آرمان امروز : حیدر علی اف، از سازمان تروریستی پ.ک.ک و همچنین از جنگ ۸ ساله صدام جنایتکار علیه ایران حمایت کامل کرد و نقش تعیین کننده ای در تامین تسلیحات این رژیم ایفا کرد. ترجمه گزارش مفصل شبکه سحر در مورد حمایت حیدر علی اف از جنایات صدام بر علیه مردم ایران را می‌خوانید. حیدر علی اف در دوران حکومت شوروی سابق نقش بسزایی در تجهیز رژیم صدام به سلاح علیه ایران داشت و در نتیجه هزاران نفر از شهروندان ایرانی از تبریز، اردبیل، زنجان و ارومیه به شهادت رسیدند.  او با حمایت از پ.ک.ک علیه ترکیه، آنها را مسلح کرد و صدها ترک را کشت.

حیدر علی اف که در ۱۰ مه ۱۹۲۳ در شهر نخجوان متولد شد، در جوانی در سازمان‌های امنیتی اتحاد جماهیر شوروی سابق خدمت کرد. وی پس از تحصیل تحت تأثیر ایدئولوژی شوروی بود و به سمت های رئیس بخش، رئیس اداره اطلاعات و معاون کمیته امنیت حزب کمونیست شوروی منصوب شد.  وی در سال ۱۹۶۹ به عنوان دبیر اول حزب کمونیست آذربایجان، معاون شورای عالی اتحاد جماهیر شوروی و بعداً به عنوان نایب رئیس این شورا مشغول به کار شد. اگرچه ادعا می شد که علی اف در این سال ها به آذربایجان خدمت کرده است، اما بر اساس واقعیات کاملاً ثابت شده که اینطور نبوده و برعکس، او همچنان در سمت خود به دنبال منافع شخصی بوده است.

علی اف که در زمان حادثه ژانویه خونین در سال ۱۹۹۰ هنوز در مسکو بود، صرفاً به درخواست مجازات مرتکبان این حادثه در سخت ترین روز مردم باکو بسنده کرد. او در سال ۱۹۹۰ به نخجوان رفت و تنها پس از استقلال به آذربایجان آمد، در آن زمان نبرد قره باغ رخ داد، و پس از رکودی که ۷۰ سال بردگی شوروی ایجاد کرده بود، وی فرصت حضور در عرصه سیاسی کشور را یافت.  علی اف با همه اینها، منافع خود را بالاتر از منافع مردم دانسته و همواره به دنبال فرصت برای اجرای نقشه های حیله گرانه خود بود. وی در دوره ریاست جمهوری از ۱۹۹۳ تا ۲۰۰۳ به دنبال تسلط نظام استبدادی بر کشورش، ایجاد شرایط برای نفوذ زیاد غرب و همچنین گشایش برای رژیم صهیونیستی در کشورش و در قفقاز بود. او در داخل، دیدگاهی سکولارمحور در مورد بقایای سیستم ایدئولوژیک کمونیستی شوروی و اخلاق مردم آذربایجان ایجاد کرد که باعث شد میراث او در دست بیگانگان بماند.  مهمتر از همه اینکه حیدر علی اف، از سازمان تروریستی پ.ک.ک و همچنین از جنگ ۸ ساله صدام جنایتکار علیه ایران حمایت کامل کرد و نقش تعیین کننده ای در تامین تسلیحات این رژیم ایفا کرد. این فرضیه که ظاهراً او اولین کسی است که استقلال آذربایجان را بازگرداند، دروغ محض است، در واقع اقدامات محمد امین رسول زاده بنیانگذار اولین جمهوری باکو با نصب مجسمه های متعدد حیدر علی اف تحت الشعاع قرار گرفته است. در حال حاضر خانواده علی اف به بهانه صدمین سالگرد این دولت به خیالبافی‌های خود ادامه می‌دهد.

دم خروس همسایه شمالی ایران به مرور در حال عیان شدن است. امروز در حالی وزیر دفاع جمهوری آذربایجان گزارشها درباره انجام اقدام خصمانه علیه ایران از طریق حریم هوایی این کشور را رد کرد که وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در حال دیدار از جمهوری آذربایجان بود و این رژیم بارها از آمریکا و غرب خواسته تا اقدام نظامی علیه ایران انجام دهند.

در همین رابطه خبرگزاری فرانسه گزارش داد که موشه یعلون روز چهارشنبه در سفری دو روزه به جمهوری آذربایجان سفر کرد و این اولین سفر وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به این کشور بوده است.وزارت جنگ رژیم صهیونیستی نیز گزارش داد که این دیدار با هدف تقویت همکاریهای دوجانبه و گفتگو درباره مسائل راهبردی منطقه است. اسرائیل از آذربایجان چه می خواهد؟ مشارکت استراتژیک و بویژه گسترش همکاری‌های نظامی-فنی میان آذربایجان و رژیم صهیونیستی، امنیت منطقه‌ای را با تهدید و چالشی فزاینده روبرو کرده است. «الهام علی اف» رئیس جمهوری آذربایجان همکاری‌های کشورش با اسرائیل را مشابه کوه یخی دانسته است که ۹۰ درصد آن از چشم تحلیگران پنهان مانده است بطوریکه افزایش همکاری‌ها واقعیت این بیانیه رئیس جمهوری آذربایجان را بیشتر نشان می‌دهد. در این خصوص کافی است تا جزئیات قرارداد ۶/۱ میلیارد دلاری میان باکو و تل آویو برای خرید تسلیحات، مورد توجه قرار گیرد. قرارداد تسلیحاتی میان باکو و تل آویو تقریبا نصف هزینه‌های دفاع ملی آذربایجان در سال ۲۰۱۱ را تشکیل می‌دهد و ۶/۱ میلیارد دلار عملا کل هزینه‌هایی است که در بودجه سال ۲۰۱۲ آذربایجان برای وزارت صنایع دفاعی این کشور در نظر گرفته شده است. همچنین این رقم معادل بیش از نصف میزان مبادله کالا بین اسرائیل و آذربایجان است که در سال گذشته میلادی فراتر از ۵/۲ میلیارد دلار معرفی شده است.در پی قرارداد ماه فوریه سال ۲۰۱۲، اسرائیل به یکی از مهم‌ترین شرکای تجاری آذربایجان و این کشور نیز در میان کشورهای شوروی سابق به مهم‌ترین طرف تجاری اسرائیل تبدیل شد.با این حال همکاری‌های نظامی- فنی، هسته اصلی مبادله بازرگانی ۲ طرف را تشکیل می‌دهد.

یکی از تحلیل‌گران مسائل منطقه، باتوجه به روند همکاری‌های نظامی- فنی باکو و تل آویو، چنین خاطرنشان کرد: آذربایجان به دلیل روابط نزدیک با اسرائیل به سطح جدیدی از تسلیحات در جهت تحکیم ارتش خود دست می‌یابد. زیرا این کشور به دلیل محدودیت‌های قانونی، چنین تجهیزاتی را نه از آمریکا و اروپا و حتی نه از بلاروس و اوکراین نمی‌تواند دریافت کند. این تحلیل‌گر چنین ادامه می‌دهد: در حالی که باقی کشورهای غربی به دلیل نگرانی از احتمال شیوع تازه درگیری‌ها برای تسلط بر سرزمین‌های اشغالی «قره باغ» کوهستانی، از فروش تجهیزات نظامی زمینی منصرف می‌شوند، اسرائیل در زمینه عرضه قابل توجه تسلیحات و دریافت سود از مشتری پولدار خود، دست باز دارد. *قرارداد همکاری‌های نظامی- فنی باکو- تل آویو، جواز ورود به ائتلاف ضد ایرانی با آنکه رسانه‌ها به طور کافی جریان انعقاد قرارداد تسلیحاتی را بازتاب داده بودند باز هم یک مورد جالب از نظر آن‌ها پنهان ماند: بر اساس اعلام برخی از منابع، این قرارداد آنچنان برای آذربایجان دارای شرایط تسهیلات مالی می‌باشد که حتی آن را می‌توان کمک بلاعوض عنوان کرد.

برخی بر این باورند که این قرارداد به معنای جواز ورود آذربایجان به «ائتلاف غربی» است.ولی به نظر می‌رسد که تعریف مناسب‌تر «جواز ورود آذربایجان به ائتلاف ضد ایرانی» خواهد بود. این نکته نیز قابل توجه است که قبل از امضای قرارداد جمهوری آذربایجان و اسرائیل، الهام علی اف و «شیمون پرز» در حاشیه اجلاس جهانی اقتصادی در «داووس» ملاقاتی انجام داده بودند.پس از این دیدار بود که رسانه‌های گروهی، اعلام کردند، انتظار می‌رود در سال ۲۰۱۲ بین باکو و تل آویو چندین پروژه در جهت توسعه همکاری‌های بازرگانی و همچنین ایجاد شرکت‌های مشترک به مرحله اجرا درآورده شود.جالب است که تماس‌های جمهوری آذربایجان و اسرائیل همواره منجر به افزایش هزینه‌های دفاعی باکو می‌شود.

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.