تاریخ انتشار : جمعه 16 آذر 1397 - 13:34
کد خبر : 50704

خواص گوشت شترمرغ چیست ؟

آرمان شرق:گوشت شترمرغ در گروه گوشت‌های قرمز طبقه بندی شده و یکی از کم چرب‌ترین و سالم‌ترین نمونه‌های گوشت قرمز است. به گزارش آرمان شرق به نقل از بهداشت نیوز یاسمین فتحی کارشناس ارشد تغذیه دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز، گفت: گوشت شترمرغ بسیار تُرد است به طوری که ۹۰درصد آن قابل هضم بوده

آرمان شرق:گوشت شترمرغ در گروه گوشت‌های قرمز طبقه بندی شده و یکی از کم چرب‌ترین و سالم‌ترین نمونه‌های گوشت قرمز است.
به گزارش آرمان شرق به نقل از بهداشت نیوز یاسمین فتحی کارشناس ارشد تغذیه دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز، گفت: گوشت شترمرغ بسیار تُرد است به طوری که ۹۰درصد آن قابل هضم بوده و از این نظر پس از گوشت ماهی در رتبه دوم قرار دارد، در حالیکه گوشت مرغ و گاو ۸۷درصد قابلیت هضم دارند.

وی افزود: گوشت شترمرغ نسبت به سایر گوشت‌ها در هر ۱۰۰ گرم میزان کالری، چربی و اسید‌های چرب اشباع کمتر و میزان آهن بالاتری دارد.

فتحی با اشاره به کالری و چربی پایین این گوشت، یادآور شد: برای افرادی که به دنبال کنترل وزن خود هستند و از طرفی طعم گوشت قرمز را دوست دارند، گوشت شترمرغ گزینه مناسبی است.

وی اضافه کرد: میزان کم سدیم در گوشت شترمرغ، استفاده از آن را برای افراد دارای فشارخون بالا و بیماران قلبی عروقی، ممکن می‌سازد.

این کارشناس ارشد تغذیه در پایان گفت: گوشت شترمرغ به دلیل دارا بودن میزان بالای ویتامین ب. ۱۲، ب. ۶ و آهن، برای زنان باردار و کم خونی مفید است.

برچسب ها : ، ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.