تاریخ انتشار : شنبه 28 شهریور 1405 - 21:13
کد خبر : 191308

وزیر کشور پاکستان فردا به تهران می‌آید

وزیر کشور پاکستان فردا به تهران می‌آید

آرمان شرق-گروه بین الملل:سفر وزیر کشور پاکستان درباره مباحث دوجانبه است و احتمال دارد یکی دیگر از وزرا او را همراهی کند و قرار است درباره توافقات مشترک روسای جمهور ایران و پاکستان و اجرای آن رایزنی کنند.

وزیر کشور پاکستان فردا به تهران می‌آید

 سخنگوی وزارت خارجه از سفر وزیر کشور پاکستان به تهران خبر داد.
اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت خارجه خاطر نشان کرد: ما با پاکستان روابط خوبی داریم. به عنوان دو همسایه روابط رو به رشدی در همه حوزه ها داشتیم. در ادامه روابط همسایگی که از دولت شهید رئیسی شروع شد قرار است گسترش دهیم.
وی افزود: سفر وزیر کشور پاکستان درباره مباحث دوجانبه است و احتمال دارد یکی دیگر از وزرا او را همراهی کند و قرار است درباره توافقات مشترک روسای جمهور ایران و پاکستان و اجرای آن رایزنی کنند.
بقائی گفت: اینکه پاکستان به عنوان طرفی که زحمات زیادی کشیده از هر فرصتی برای مساعی جمیله استفاده کند طبیعی است اما اینکه بگوییم طرح خاصی را قرار است مطرح کند من اطلاعی ندارم.
وی در بخش دیگری از اظهارات خود گفت: شروط ما مبنای مذاکرات بود و آمریکا آنها را نقض کرد با این شرایط نمی‌شود از پایان جنگ صحبت کرد.
بقائی افزود:  ایران و عمان درخصوص تعیین مسیر امن تردد در تنگه هرمز به تفاهم رسیدند

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.