تاریخ انتشار : پنجشنبه 1 آذر 1397 - 10:48
کد خبر : 48813

عوارض مصرف زیاد گوشت قرمز

آرمان شرق:مطالعات محققان دانشگاه گلاسکو انگلیس نشان می دهد، مصرف بیش از اندازه گوشت قرمز سن بیولوژیکی را افزایش می دهد و سبب پیری زودرس می شود. به گزارش آرمان شرق به نقل از بهداشت نیوز: مصرف گوشت قرمز سبب افزایش فسفات سرم در بدن می شود که رابطه مستقیمی با افزایش سن بیولوژیکی دارد.

آرمان شرق:مطالعات محققان دانشگاه گلاسکو انگلیس نشان می دهد، مصرف بیش از اندازه گوشت قرمز سن بیولوژیکی را افزایش می دهد و سبب پیری زودرس می شود.
به گزارش آرمان شرق به نقل از بهداشت نیوز: مصرف گوشت قرمز سبب افزایش فسفات سرم در بدن می شود که رابطه مستقیمی با افزایش سن بیولوژیکی دارد.
این مطالعه با بررسی بیش از ۶۰۰ نفر نشان می دهد گوشت قرمز سبب کاهش طول تلومر می شود. تلومر در پایان رشته DNA قرار دارد و نقش آن محافظت از کروموزوم است. از طرفی افزایش میزان فسفات سرم در خون، عمکرد کلیه ها را کاهش داده و مهمترین علت بروز بیماری های مزمن کلیه است. افزایش سن بیولوژیکی احتمال بروز بیماری های مرتبط با سن از جمله آلزایمر را افزایش می دهد.
گوشت قرمز منبع غنی آهن و ویتامین B و D است؛ ولی مصرف آن به ویژه در سنین بالا باید کنترل شده باشد.
مطالعاتی که چندی پیش صورت گرفت نشان می دهد مصرف گوشت قرمز و گوشت های فرآوری شده احتمال بروز پولیپ روده را ۵۶ درصد افزایش می دهد. پولیپ مهمترین عامل بروز سرطان روده بزرگ است. محققان پیشنهاد می کنند که پروتئین های گیاهی و گوشت سفید و ماهی جایگزین گوشت قرمز شود. نتایج این تحقیقات در نشریه Aging منتشر شده است.

برچسب ها : ، ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.