تاریخ انتشار : جمعه 10 دی 1400 - 0:51
کد خبر : 88124

زاکانی درباره انتخابات ۸۸: اگر ۱۰ تا ۱۵ میلیون نفر هم گفته باشند «رای ما کو»، عدد اندکی است

زاکانی درباره انتخابات ۸۸: اگر ۱۰ تا ۱۵ میلیون نفر هم گفته باشند «رای ما کو»، عدد اندکی است

آرمان شرق- از بیش از ۴۰ میلیون نفری که در سال ۸۸ در انتخابات شرکت کردند نزدیک ۱۵ تا ۱۶ میلیون کسانی بودند که نامزدشان رای نیاورده بود و این عدد اندکی است. از آن اقلیت یک اکثریت قریب به اتفاقی هستند که می گفتند رای ما کو؟

علیرضا زاکانی شهردار تهران زاکانی با اشاره به انتخابات ۸۸ و حوادث پس از آن گفت: از بیش از ۴۰ میلیون نفری که در سال ۸۸ در انتخابات شرکت کردند نزدیک ۱۵ تا ۱۶ میلیون کسانی بودند که نامزدشان رای نیاورده بود و این عدد اندکی است. از آن اقلیت یک اکثریت قریب به اتفاقی هستند که می گفتند رای ما کو؟ … اگر همه ۱۰ تا ۱۵ میلیون نفر مذکور را هم در نظر بگیریم که گفته باشند رای ما کو باز هم عدد اندکی است. … نظام در آن ایام مظلوم واقع شد اما رهبری نگذاشت تعرضی به کسانی که اعتراض داشتند، شود الا کسانی که خودشان تعرض کردند.
به گزارش ایسنا،زاکانی ادامه داد: وقتی به آن روزها برمی گردم که شبانه روز درگیر بودیم، خاطرم هست که فرضیه هایی را تنظیم کرده بودیم تا با تبیین ماجرا به کنج ظلمتکده هایی که تنظیم کرده بودند لااقل نوری را بتابانیم و به زیبایی می دیدم که یک کلاه بزرگی را تنظیم کردند و بر سر کسانی که با اعتراضات خود تنور دشمن را روشن کردند، می گذاشتند. از بیش از ۴۰ میلیون نفری که در سال ۸۸ در انتخابات شرکت کردند نزدیک ۱۵ تا ۱۶ میلیون کسانی بودند که نامزدشان رای نیاورده بود و این عدد اندکی است. از آن اقلیت یک اکثریت قریب به اتفاقی هستند که می گفتند رای ما کو؟ به آن اکثریت این اقلیت می گفتیم که نظام یک وظیفه دارد و آن این است که به تک تک شما ثابت کند رای شما کجاست و این حق شماست اما یک اقلیتی از این اقلیت بودند که کاری به رای نداشتند و رای برای آن ها موضوعیتی نداشت.

وی با اشاره به اینکه عده ای می گفتند رهبری زود به نامزد پیروز تبریک گفتند نیز گفت: باید گفت که رهبری راجع به آقای خاتمی هم این کار را کرد و همیشه خیلی زود تبریک می گفتند. اگر همه ۱۰ تا ۱۵ میلیون نفر مذکور را هم در نظر بگیریم که گفته باشند رای ما کو باز هم عدد اندکی است اما اقلیتی از این اقلیت هستند که آتش می زدند و کاری به رای نداشتند. اگر اسم اینها نماینده مجلس یا استاد دانشگاه و یا هر عنوان دیگری باشد باز هم نظام وظیفه دارد که آنها را زمینگیر کند تا اجازه ندهد به حق مردم تعرض کنند.

زاکانی افزود: نظام در آن ایام مظلوم واقع شد اما رهبری نگذاشت تعرضی به کسانی که اعتراض داشتند، شود الا کسانی که خودشان تعرض کردند. دهه سوم دهه مردم علیه مردم بود که با این مدل می خواستند مردم را زمین بزنند اما بصیرت مردم این اجازه را به آنها نداد. دهه چهارم انقلاب دهه تحریم تشدید شده و فشار بود و در این تحریم مردمی که در مقابل سلطه زانو نزده بودند، متحمل بیشترین فشار شدند که البته پیام این روش را هم متاسفانه ای عده ای از داخل انقلاب به بیرون مخابره کرده بودند. در این دهه نیز آسیب خورده ایم اما زانو نزده ایم و سرو بلند قامت شده ایم.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.