تاریخ انتشار : یکشنبه 19 مهر 1405 - 17:16
کد خبر : 192045

پزشکیان: تا پای جان برای مردم و کشور ایستاده‌ام/نمی‌توانم بپذیرم کشورم از سایر کشورها عقب‌تر باشد

پزشکیان: تا پای جان برای مردم و کشور ایستاده‌ام/نمی‌توانم بپذیرم کشورم از سایر کشورها عقب‌تر باشد

پزشکیان خودتحریمی و حذف گزینشی را از دلایل مهم شکست دانست و خاطرنشان کرد: اگر خودمان خود را تحریم نکنیم و اقدام به حذف گزینشی نکنیم، دشمن نمی‌تواند ما را حذف کند و یا به زانو درآورد. باید تلاش کنیم بستر مناسبی برای ظهور و بروز استعدادها و توانایی‌های همه جوانان مملکت فراهم کنیم.

پزشکیان: تا پای جان برای مردم و کشور ایستاده‌ام/نمی‌توانم بپذیرم کشورم از سایر کشورها عقب‌تر باشد

پزشکیان: اگر خودمان خود را تحریم نکنیم، دشمن نمی‌تواند ما را حذف کند

رئیس‌جمهور گفت: اگر خودمان خود را تحریم نکنیم و اقدام به حذف گزینشی نکنیم، دشمن نمی‌تواند ما را حذف کند و یا به زانو درآورد. باید تلاش کنیم بستر مناسبی برای ظهور و بروز استعدادها و توانایی‌های همه جوانان فراهم کنیم.

نشست مسعود پزشکیان با نخبگان و مشاهیر استان تهران، با حضور جمعی از نام‌آوران و پیشکسوتان رشته‌های مختلف علمی، فرهنگی و ورزشی، برگزیدگان المپیادهای علمی و نفرات برتر کنکور از استان تهران برگزار شد.

پزشکیان در این نشست، در پاسخ به دغدغه‌های مطرح‌شده از سوی یکی از حاضران درباره لزوم حمایت ویژه از پیشکسوتان ورزشی و توجه به معیشت آنان، به استاندار و شهردار تهران مأموریت داد رسیدگی به مشکلات پیشکسوتان را در دستور کار و اولویت خود قرار دهند.

وی اظهار کرد: دولت در جلسات خود بارها و بارها درباره حل مشکلات پیشکسوتان رشته‌های مختلف بحث و گفت‌وگو کرده است. بر این باور هستیم که باید به وضعیت پیشکسوتان به‌صورت جدی رسیدگی کنیم؛ چراکه اگر قدر و منزلت پیشکسوتان را ندانیم، قطعاً قدر این جوانان نام‌آور را نیز نخواهیم دانست و موجب دلسردی این عزیزان خواهیم شد.

رئیس‌جمهور همچنین در پاسخ به دغدغه مطرح‌شده از سوی یکی از مدال‌آوران بازی‌های آسیایی ناگویا در ژاپن درباره «لزوم توجه به اشتغال و آینده شغلی قهرمانان ملی و تأمین امنیت خاطر آنان نسبت به آینده»، بر ضرورت طراحی مدلی پویا برای اشتغال قهرمانان ملی تأکید کرد و گفت: وظیفه ماست که تلاش این مدال‌آوران را که در عرصه جهانی پرچم کشورمان را به اهتزاز درآورده‌اند، بی‌پاسخ نگذاریم و شرایطی فراهم کنیم که امنیت خاطر این عزیزان تأمین شود.

تغییر ساختار در حوزه آموزش‌وپرورش زمان‌بر است

پزشکیان در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به اینکه بیشترین زمان خود را به پی‌ریزی روش‌های درست آموزشی در آموزش‌وپرورش و دانشگاه اختصاص داده و تاکنون بیش از ۸۰ جلسه نیز با حضور وی در این زمینه برگزار شده است، افزود: ما در تمامی حوزه‌ها به دنبال برقراری عدالت هستیم و تلاش می‌کنیم دانش‌آموزی که در دورترین نقطه کشور زندگی می‌کند، از امکاناتی یکسان و مشابه امکانات پایتخت و مراکز استان‌ها بهره‌مند شود؛ اما تغییر ساختار در حوزه آموزش‌وپرورش به این سادگی نیست و زمان‌بر است.

وی با اشاره به طرح دولت برای اختصاص پزشک خانواده به هر ایرانی، تصریح کرد: در ایران نباید هیچ انسانی، اعم از زن و مرد، فقیر و غنی و با هر گرایش فکری، وجود داشته باشد که مسئول سلامت نداشته باشد. ساختار فعلی سلامت کشورمان عادلانه و منصفانه نیست و این وضعیت با اعتقادات و باورهای ما فاصله بسیاری دارد.

رئیس‌جمهور همچنین به مشکلات گوناگونی که دولت از نخستین روز فعالیت خود با آن‌ها مواجه بوده است، اشاره و تاکید کرد: دشمن تصور می‌کرد که اگر ما را مورد هجوم قرار دهد، کشورمان از هم خواهد پاشید؛ اما نه‌تنها چنین نشد، بلکه امروز همه ما با قدرت ایستاده‌ایم و با قدرت نیز ادامه خواهیم داد.

اگر خودمان خود را تحریم نکنیم، دشمن نمی‌تواند ما را حذف کند

پزشکیان خودتحریمی و حذف گزینشی را از دلایل مهم شکست دانست و خاطرنشان کرد: اگر خودمان خود را تحریم نکنیم و اقدام به حذف گزینشی نکنیم، دشمن نمی‌تواند ما را حذف کند و یا به زانو درآورد. باید تلاش کنیم بستر مناسبی برای ظهور و بروز استعدادها و توانایی‌های همه جوانان مملکت فراهم کنیم.

وی در ادامه، پشتکار و پیگیری اهداف بلند را لازمه دستیابی به موفقیت دانست و تصریح کرد: نخبه‌بودن کافی نیست؛ باید همت بلند داشته باشید و از سختی‌ها نهراسید.

رئیس‌جمهور بر اعطای اختیارات لازم به استاندار و شهردار تهران برای رسیدگی به مشکلات و دغدغه‌های نخبگان و فرهیختگان استان تأکید کرد و گفت: نسبت به مردم و کشورم تعصب دارم و تا پای جان برای مردم کشورم ایستاده‌ام. نسبت به رشد و توسعه کشورم تعصب دارم و به‌هیچ‌وجه نمی‌توانم بپذیرم که کشورم از همسایگان و حتی سایر کشورهای جهان عقب‌تر باشد.

پزشکیان با تأکید بر لزوم اتحاد و همدلی برای عبور از مشکلات فعلی، افزود: اگر دست به دست هم دهیم، هیچ قدرتی نمی‌تواند ما را زمین‌گیر کند.

وی در ادامه، با اشاره به سخنان برخی از حاضران که تهران را الگویی برای تمام شهرهای ایران برشمردند، بیان کرد: باور دارم که هر شهری می‌تواند الگو باشد. تهران، تبریز، اصفهان، مشهد و هر شهر و روستایی می‌تواند بهترینِ خود باشد و الگویی برای سایر مناطق شود. هر کس بخواهد و اراده کند، می‌تواند به قله برسد. این وظیفه ماست که شرایطی فراهم کنیم تا همگان امکان دستیابی به بهترین جایگاه را داشته باشند.

رئیس‌جمهور همچنین به ساخت ۳۵ هزار کلاس درس با مشارکت مردم اشاره کرد و تأکید کرد: هم‌اکنون نیز در حال تجهیز این کلاس‌های درس هستیم تا به روش‌ها و ابزارهای نوین آموزشی مجهز شوند. به دنبال این هستیم که از هوش مصنوعی برای آموزش دانش‌آموزان بهره بگیریم و کاری کنیم که معلم نقش یک «راهنما» را ایفا کند. در کنار آموزش علم، باید مهارت و باور خدمت به کشور و مردم را نیز در دانش‌آموزان پرورش دهیم.

پزشکیان در پایان، با تأکید بر اینکه «قدرت را در خدمت به مردم می‌دانیم، نه در زورگویی»، از نام‌آوران و نخبگان تهران خواست که با قدرت بمانند و کشورشان را بسازند.

پزشکیان: اگر خودمان خود را تحریم نکنیم، دشمن نمی‌تواند ما را حذف کند

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.