تاریخ انتشار : پنجشنبه 22 مرداد 1405 - 12:50
کد خبر : 190333

نشانه های نتیجه بخشی تلاش‌های جدید پاکستان برای میانجی‌گری بین ایران و آمریکا

نشانه های نتیجه بخشی تلاش‌های جدید پاکستان برای میانجی‌گری بین ایران و آمریکا

آرمان شرق-گروه بین الملل:پاکستانی‌ها پس از نقض توافق ۱۴ بندی از سوی ترامپ ناامید نشدند و همچنان پیگیر هستند و به نظر می‌رسد تلاش‌های آنها برای میانجیگری میان ایران و آمریکا به نوعی به نتیجه منجر شود.

نشانه های نتیجه بخشی تلاش‌های جدید پاکستان برای میانجی‌گری بین ایران و آمریکا

نقوی

ایلنا: عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به سفر مقام پاکستانی به ایران و تلاش اسلام‌آباد برای میانجیگری میان تهران و واشنگتن گفت: پاکستانی‌ها پس از نقض توافق ۱۴ بندی از سوی ترامپ ناامید نشدند و همچنان پیگیر هستند و به نظر می‌رسد تلاش‌های آنها برای میانجیگری میان ایران و آمریکا به نوعی به نتیجه منجر شود.

فداحسین مالکی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس درباره سفر وزیر کشور پاکستان به ایران و اینکه آیا وی حامل پیامی از سوی آمریکا بوده است، گفت: رفت‌وآمد و تردد مقامات پاکستانی به ایران و آمریکا امر طبیعی است؛ به لحاظ اینکه علاوه بر مسائل دوجانبه‌ای که با ایران دارند، پاکستانی‌ها بحث توافق‌نامه را هم دنبال می‌کنند و محور اصلی کشور میانجی، پاکستان است. البته قطر و برخی کشورهای دیگر هم به هر حال تلاش‌هایی انجام می‌دهند، اما در راستای کاری که پاکستان انجام دهد.

وی افزود: برای پاکستان هم این موضوع بسیار سنگین تمام شد که ترامپ به تعهد خود عمل نکرد. توافق‌نامه ۱۴ بندی برای پاکستانی‌ها سنگین تمام شد و یک نوع توهین محسوب می‌شد. از روز اولی که ترامپ توافق‌نامه را کمرنگ کرد و اجرا نکرد و حمله به ایران انجام داد و ایران پاسخ سنگینی به آن داد، پاکستانی‌ها ناامید نشدند و مرتب پیگیر بودند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادامه داد: ایران صراحتاً اعلام کرد که اگر آمریکا به شروطی که ایران مشخص کرده بود و بر اساس توافق‌نامه به آن‌ها اشاره شده بود، بازگردد، آن موقع پاکستان می‌تواند به ایران بگوید که دوباره به موضوع مذاکره برگردید؛ درحالیکه از دید ما، مذاکره و خروجی آن توافق‌نامه بوده و چیز جدید دیگری مطرح نیست.

مالکی تصریح کرد: برای همین منظور، وزیر کشور پاکستان هم به ایران سفر کرد تا بعد از سفرهایی که به آمریکا داشتند، به ایران اطلاع دهند که به هر حال آیا آمریکایی‌ها شروط ایران را پذیرفته‌اند یا خیر. من احساس می‌کنم که تلاش پاکستانی‌ها به نوعی به نتیجه منجر می‌شود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.