تاریخ انتشار : چهارشنبه 2 آبان 1397 - 9:00
کد خبر : 45380

روشی جذاب برای طبخ مرغ

آرمان شرق:توی تابه کره رو بگذارید کمی آب بشه و مرغهاتون رو با کره در حالی که در تابه رو بستید تفت بدید و نمک بزنید هر دو طرفش رو. حالا پوست لیموتون رو روشون رنده کنید و دقت کنید تا سفیدی پوست رنده نشه تا تلخ نشه. حالا لیموتون رو از وسط نصف کنید

آرمان شرق:توی تابه کره رو بگذارید کمی آب بشه و مرغهاتون رو با کره در حالی که در تابه رو بستید تفت بدید و نمک بزنید هر دو طرفش رو. حالا پوست لیموتون رو روشون رنده کنید و دقت کنید تا سفیدی پوست رنده نشه تا تلخ نشه. حالا لیموتون رو از وسط نصف کنید و آبش رو به مرغهاتون اضافه کنید. آب پرتقالتون رو هم اضافه کنید. ( نکته: اگه عجله دارید تا زودتر بپزه آب لیمو ترش رو ۳۰-۴۰ دقیقه که گذشت بعد بریزید.
به گزارش آرمان شرق به نقل از بهداشت نیوز، مرغ لیمو پرتقالی خیلی راحت درست می شه و دردسری نداره. این غذا خیلی خوش عطر و طعمه و برای مجالس مهمانی بسیار مناسبه. مرغ لیمو پرتقالی اگه برای فردا هم بمونه بازم خوشمزه ست و بوی بد نمیده. پخت مرغ یکی از گزینه های پرطرفدار در مهمانی هاست و همه سعی بر این دارند تا همیشه مرغشون خوش طعم و خوش مزه باشه و بوی بد نده و اگه برای وعده بعدی باقی موند بشه خورد. خوب یکی از بهترین روشها برای حل این مشکل همین روشیه که امروز بهتون معرفی می کنیم. برای دانستن فوت و فن پخت مرغ لیمو پرتقالی با ما همراه باشید:

چی لازم دارم:
مرغ ۴ تکه
کره ۵۰ گرم
آب پرتقال ۲ تا ۳ لیوان
رنده پوست لیمو ۱ عدد لیموی سنگی درشت
آب تازه لیمو ترش ۱ عددلیمو سنگی بزرگ
زعفران غلیظ – ۱ قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم

چطور بپزم:
توی تابه کره رو بگذارید کمی آب بشه و مرغهاتون رو با کره در حالی که در تابه رو بستید تفت بدید و نمک بزنید
هر دو طرفش رو. حالا پوست لیموتون رو روشون رنده کنید و دقت کنید تا سفیدی پوست رنده نشه تا تلخ نشه. حالا لیموتون رو از وسط نصف کنید و آبش رو به مرغهاتون اضافه کنید. آب پرتقالتون رو هم اضافه کنید. ( نکته: اگه عجله دارید تا زودتر بپزه آب لیمو ترش رو ۳۰-۴۰ دقیقه که گذشت بعد بریزید. چون ترشیش باعث می شه مرغ دیرتر بپزه. عوضش باعث می شه مرغتون وا نره و له نشه) دو تا ۳ لیوان و با درب بسته و حرارت متوسط رو به کم بگذارید ۱ ساعت بپزه. بهتره از آب پرتقال طبیعی استفاده کنید ولی اگر در دسترس نداشتید از آب پرتقال صنعتی یا حتی شربت پرتقال رقیق شده هم میتونید استفاده کنید. راستی میتونید جای رنده لیمو از رنده پرتقالم استفاده کنید. ولی با لیمو خوش عطر تر می شه.
در آخر کار که سس غلیظ و کم شده بهش کمی زعفران بزنید و از طعم بی نظیرش لذت ببرید. این مدل مرغ برای زرشک پلو- باقالی پلو- و … هر غذایی و خوراکی که توش مرغ لازم داره مناسبه. پیشنهاد می کنیم حتما حتما این روش رو امتحان کنید. خواهید دید که برای وعدهای بعدی هم بوی بدی نخواهد داشت. البته اگه چیزی از این غذا برای وعده بعدی بمونه!!!!! شاد باشید

برچسب ها : ، ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.