تاریخ انتشار : یکشنبه 20 مهر 1404 - 9:25
کد خبر : 178637

دعوت آمریکا از ایران برای حضور در نشست سران جهان درباره غزه در مصر

دعوت آمریکا از ایران برای حضور در نشست سران جهان درباره غزه در مصر

آرمان شرق-گروه بین الملل:وزارت امور خارجه‌ی آمریکا امروز دعوت‌نامه‌ی رسمی برای نشست سران درباره‌ی غزه که روز دوشنبه در شرم‌الشیخ برگزار خواهد شد، ارسال کرده است. به گفته‌ی یک منبع، ایران نیز دعوت شده است.

دعوت آمریکا از ایران برای حضور در نشست سران جهان درباره غزه در مصر

 		 			ادعای اکسیوس: دعوت وزارت خارجه ترامپ از ایران برای حضور در نشست سران جهان درباره غزه در مصر 		 	 			ادعای اکسیوس: دعوت وزارت خارجه ترامپ از ایران برای حضور در نشست سران جهان درباره غزه در مصر 		اکسیوس نوشت: وزارت امور خارجه‌ی آمریکا امروز دعوت‌نامه‌ی رسمی برای نشست سران درباره‌ی غزه که روز دوشنبه در شرم‌الشیخ برگزار خواهد شد، ارسال کرده است.

 آمریکایی‌ها فهرست دعوت‌شدگان را به‌طور قابل توجهی گسترش داده‌اند و کشورهایی مانند اسپانیا، ژاپن، جمهوری آذربایجان، ارمنستان، مجارستان، هند، السالوادور، قبرس، یونان، بحرین، کویت و کانادا را نیز اضافه کرده‌اند.

به گفته‌ی یک منبع، ایران نیز دعوت شده است.

اسرائیل در این نشست شرکت نخواهد کرد.

نشست صلح شرم‌الشیخ؛ محور جدید تحولات خاورمیانه

در حالی که تهران و تل‌آویو در فضای پرتنشی قرار دارند، ریاست‌جمهوری مصر اعلام کرد که «نشست صلح شرم‌الشیخ» درباره غزه روز دوشنبه با حضور رهبران بیش از ۲۰ کشور برگزار می‌شود. ریاست این نشست را عبدالفتاح السیسی، رئیس‌جمهوری مصر، و دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری ایالات متحده، برعهده خواهند داشت.

در بیانیه قاهره آمده است: «این نشست با الهام از چشم‌انداز دونالد ترامپ برای تحقق صلح در خاورمیانه برگزار می‌شود و هدف آن پایان دادن به درگیری‌ها در غزه و بازگرداندن ثبات به منطقه است.»

بر اساس گزارش آکسیوس، وزارت خارجه آمریکا دعوت‌نامه رسمی این نشست را برای کشورهای متعددی ارسال کرده و فهرست میهمانان شامل اسپانیا، ژاپن، جمهوری آذربایجان، ارمنستان، هند، بحرین، کویت و کانادا است.

باراک راوید، خبرنگار آکسیوس، نیز مدعی شده «به گفته یک منبع آگاه، ایران نیز به این نشست دعوت شده است. اسرائیل اما در این نشست شرکت نخواهد کرد.»

در حالی‌که پیام نتانیاهو مبنی بر عدم قصد برای حمله مجدد اسرائیل به ایران می‌تواند نشانه‌ای از عقب‌نشینی موقت تل‌آویو باشد، کارشناسان می‌گویند این آرامش ممکن است مقطعی و تاکتیکی باشد. بازگشت پرونده مذاکره ایران و آمریکا، فعال شدن مکانیسم ماشه و بازگشت تحریم‌ها، همگی می‌تواند زمینه‌ساز مرحله‌ای جدید از رویارویی غیرمستقیم میان تهران و تل‌آویو باشد — نبردی که شاید بدون گلوله، اما با پیامدهایی به‌مراتب عمیق‌تر از جنگ نظامی پیش برود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.