ملیپوش ازبکستانی پرسپولیس، روز یکشنبه با حضور درباشگاه با مدیرعامل دیدار و درباره مباحث مربوط به تمدید قرارداد گفتگو داشت.
اوستون ارونوف، درباشگاه پرسپولیس حضور یافت و با رضا درویش دیدار و گفتگو داشت.
در این ملاقات برای تمدید قرارداد ارونوف مذاکراتی صورت گرفت که در روزهای آینده نیز ادامه خواهد داشت.
گفتنی است؛ ارونوف چندی پیش در پی ابراز تمایل مدیرعامل باشگاه به تمدید قرارداد، علاقه مندی خود برای گفتگو در این باره را اعلام داشته بود.
گزارش تصاویر MRI از پای ملیپوش ازبکستانی توسط کمیته پزشکی پرسپولیس دریافت شد.
دکتر فرید زرینه در گفتوگو با رسانه باشگاه پرسپولیس، اعلام کرد: با توجه به آسیبدیدگی پیش آمده برای استون ارونوف در بازی مقابل آلومینیوم، اقدامات پزشکی لازم برای این بازیکن بلافاصله پس از خروج وی از بازی آغاز شد و در حال حاضر نیز ادامه دارد. بازیکن برای MRI اعزام شد که گزارش آن نیز دریافت گردید.
رییس کمیته پزشکی باشگاه خاطر نشان کرد: گزارش ارسالی، تشخیص قبلی درباره وقوع آسیب در ناحیه همسترینگ را تایید کرد و برنامه درمانی طبق پروتکل ادامه پیدا میکند تا بازیکن در سریعترین زمان ممکن در اختیار کادر فنی قرار بگیرد.












ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰