بازدید وزیر صمت و فرید دهقانی از موکب چادرملو
آرمان شرق-گروه اقتصاد:موکب شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در میدان ولیعصر (عج) تهران مستقر شده و در طول زمان برگزاری مراسم تشییع رهبر شهید، آماده میزبانی و پذیرایی از عموم مردم و شرکتکنندگان خواهد بود.
بازدید وزیر صمت و فرید دهقانی از موکب چادرملو

وزیر صنعت، معدن و تجارت به همراه مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، از موکب این شرکت در میدان ولیعصر (عج) تهران بازدید کردند تا روند پذیرایی از شرکتکنندگان در مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید را بررسی کنند.
در آستانه برگزاری مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی، سیدمحمد اتابک، وزیر صنعت، معدن و تجارت به همراه هیأت همراه و فرید دهقانی، مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، با حضور در میدان ولیعصر (عج) تهران از موکب این شرکت بازدید به عمل آوردند. در این بازدید، روند خدماترسانی و تدارکات در نظر گرفته شده برای زائران مورد بررسی قرار گرفت.
فرید دهقانی در جریان این بازدید، آخرین اقدامات صورتگرفته جهت تجهیز، آمادهسازی و برپایی ایستگاه پذیرایی را برای وزیر صمت و هیأت همراه تشریح کرد. وی ضمن ارائه جزئیات برنامهریزیهای انجامشده، نحوه توزیع اقلام پذیرایی و ارائه خدمات رفاهی به شرکتکنندگان در این مراسم ملی را تبیین نمود.
مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو همچنین با حضور در جمع خادمان و عوامل اجرایی مستقر در میدان ولیعصر (عج)، از تلاشهای شبانهروزی و همت والای دستاندرکاران این موکب تقدیر و تشکر نمود و برای تمامی خدمتگزاران این عرصه آرزوی موفقیت کرد.
لازم به ذکر است موکب شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در میدان ولیعصر (عج) تهران مستقر شده و در طول زمان برگزاری مراسم تشییع رهبر شهید، آماده میزبانی و پذیرایی از عموم مردم و شرکتکنندگان خواهد بود.



برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.










ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰