تاریخ انتشار : شنبه 8 دی 1403 - 8:02
کد خبر : 163960

کریم سرمربی می‌شود؟

کریم سرمربی می‌شود؟

آرمان شرق-گروه ورزش:اجازه بدهید از کسی اسم نبریم. تعدادی از دوستان ورزشی پرسپولیس روی چندین اسم کار می‌کنند. به دو سه نفر اصلی که برسیم حتما اطلاع‌رسانی می‌کنیم. آیتم‌های مختلفی مثل فضای منطقه مدنظر است.

کریم سرمربی می‌شود؟

خبر مهم برای پرسپولیسی‌ها/ کریم سرمربی می‌شود؟

همانند دو پنجره نقل و انتقالاتی قبلی درگیر انتخاب سرمربی خارجی جدید است و در این زمینه، رضا درویش، مدیر عامل پرسپولیس در گفت‌وگو با برنامه شب‌های فوتبالی راجع به گزینه‌های پرسپولیس صحبت کرد اما اسم جدیدی اعلام نکرد.

*اوسمار با شما مشکل دارد یا قرارداد دارد؟
این حرف حاشیه‌ای است. ما با ایشان صحبت کردیم و گفت تا اردیبهشت اینجا قرارداد دارم.

*در مورد گزینه‌های دیگر مثل ماتزاری صحبت کنید.
اجازه بدهید از کسی اسم نبریم. تعدادی از دوستان ورزشی پرسپولیس روی چندین اسم کار می‌کنند. به دو سه نفر اصلی که برسیم حتما اطلاع‌رسانی می‌کنیم. آیتم‌های مختلفی مثل فضای منطقه مدنظر است. با یک مربی خیلی بزرگ صحبت کردیم و ایشان تمایلی به آمدن به ایران نداشت و اصلا می‌گفت قرار نیست به آسیا بیایم نه فقط ایران. به دو سه گزینه که می‌شود با آنها کار کرد برسیم که بتواند دل هواداران را شاد کند، اعلام می‌کنیم.

منبع: ورزش سه

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.