چهارمین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد امروز آغاز به کار می کند

آرمان شرق-گروه اقتصاد:نمایشگاه جامع بومی سازی و حمایت از تولید داخل در چهارمین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد با حضور تمامی شرکت های بزرگ فولادی و معدنی و با حضور بیش از ۱۲۰ شرکت و تأمین کننده زنجیره آهن و فولاد کشور در ۵ سالن نمایشگاهی برگزار می شود.
چهارمین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد امروز آغاز به کار می کند
نمایشگاه جامع بومی سازی و حمایت از تولید داخل در چهارمین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد با حضور تمامی شرکت های بزرگ فولادی و معدنی و با حضور بیش از ۱۲۰ شرکت و تأمین کننده زنجیره آهن و فولاد کشور در ۵ سالن نمایشگاهی برگزار می شود.
شرکت های بزرگ فولادی و معدنی کشور نظیر: فولاد مبارکه اصفهان، فولاد خوزستان، ذوب آهن اصفهان، فولاد خراسان، معدنی و صنعتی چادرملو، معدنی و صنعتی گلگهر، گروه ملی فولاد ایران، سنگ آهن گهر زمین، هلدینگ میدکو، فولاد هرمزگان، فولاد کاوه جنوب، آهن و فولاد ارفع، فولاد آلیاژی ایران ، فولاد خوزستان و … در این نمایشگاه غرفه دارند و به اعلام فرصت های ساخت داخل در غرفه شرکت های خود می پردازد.
طبق اعلام دبیرخانه جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد، بازدید از بخش نمایشگاهی این رویداد برای عموم علاقهمندان آزاد و رایگان است.
▫️زمان: از سه شنبه ۲۰ الی پنج شنبه ۲۲ دی ماه
▫️مکان: تهران- هتل المپیک
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.










ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰