پیشرفت مذاکرات ایران و عمان در مورد مدیریت تردد ایمن کشتیرانی در تنگه هرمز
آرمان شرق-گروه بین الملل:در مذاکرات میان عمان و ایران درباره بازگشایی تنگه هرمز و آبراههای سرزمینی مربوطه در آن منطقه پیشرفت حاصل شده است. این دو منبع اشاره کردند که هرچند اوضاع در مسیر مثبتی قرار دارد، اما دیپلماسی برای دستیابی به توافق به زمان بیشتری نیاز دارد.
سخنگوی وزارت خارجه: جمعه و شنبه، چند دور گفتوگو میان ایران و عمان در سطح معاونان وزرای خارجه در تهران برگزار شد که طی آن، دو طرف در مورد مدیریت تردد ایمن کشتیرانی در تنگه هرمز، تبادل نظر کردند/ در این گفتوگوها پیشرفتهایی حاصل شد
اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: روزهای جمعه و شنبه چند دور گفتگو بین ایران و عمان در سطح معاونان وزرای امور خارجه در تهران برگزار شد که طی آن دو طرف در مورد اصول مشترک و سازوکارهای عملیاتی برای مدیریت تردد ایمن کشتیرانی در تنگه هرمز با رعایت حقوق حاکمیتی دو دولت ساحلی، تبادل نظر کردند.
اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره گفتگوهای ایران-عمان درباره تنگه هرمز گفت: روزهای جمعه و شنبه چند دور گفتگو بین ایران و عمان در سطح معاونان وزرای امور خارجه در تهران برگزار شد که طی آن دو طرف در مورد اصول مشترک و سازوکارهای عملیاتی برای مدیریت تردد ایمن کشتیرانی در تنگه هرمز با رعایت حقوق حاکمیتی دو دولت ساحلی، تبادل نظر کردند.
بقائی با تاکید بر اینکه این گفتگوها مفید بود و پیشرفتهایی حاصل گردید، تصریح کرد هیات نمایندگی عمان عصر شنبه تهران را ترک کرد اما رایزنیهای فنی و سیاسی بین دو طرف ادامه دارد.
سخنگوی وزارت امور خارجه همچنین در پاسخ به سوالی درباره وضعیت کنونی تنگه هرمز گفت: تغییری در وضعیت تردد در تنگه ایجاد نشده است.سیبیاس به نقل از منابع منطقهای: در مذاکرات میان عمان و ایران درباره بازگشایی تنگه هرمز پیشرفت حاصل شده / حملات هوایی آمریکا عمداً متوقف شد تا مذاکرات حضوری حساس مختل نشود
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.










ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰