تاریخ انتشار : جمعه 3 اسفند 1403 - 14:32
کد خبر : 167183

مخالفت سازمان لیگ با تغییر زمان دربی

مخالفت سازمان لیگ با تغییر زمان دربی

آرمان شرق-گروه ورزش:سازمان لیگ اما روز گذشته (پنجشنبه) با ارسال نامه‌ای به باشگاه استقلال مخالفت خود را با این درخواست اعلام کرد. باشگاه استقلال در نامه خود به سازمان لیگ پیشنهاد داده بود دربی ۹ اسفندماه لغو و به ۲۳ اسفندماه موکول شود اما طبق پیگیری‌ها، سازمان لیگ با این خواسته مخالفت کرده است.

مخالفت سازمان لیگ با تغییر زمان دربی

باشگاه استقلال پس از صعود به مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ نخبگان آسیا، به طور رسمی پیشنهاد تعویق زمان دربی ۱۰۵ را به سازمان لیگ ارسال کرد و مدیران این باشگاه نیز در مصاحبه‌های مختلف خواستار جابه‌جایی زمان دیدار این تیم مقابل پرسپولیس شدند.

سازمان لیگ اما روز گذشته (پنجشنبه) با ارسال نامه‌ای به باشگاه استقلال مخالفت خود را با این درخواست اعلام کرد. باشگاه استقلال در نامه خود به سازمان لیگ پیشنهاد داده بود دربی ۹ اسفندماه لغو و به ۲۳ اسفندماه موکول شود اما طبق پیگیری‌ها، سازمان لیگ با این خواسته مخالفت کرده است.

این سازمان در نامه خود به باشگاه استقلال اعلام کرده به دلیل فشردگی مسابقات و حضور این تیم در سه جام (لیگ نخبگان، جام حذفی و لیگ برتر) به هیچ عنوان امکان جابه‌جایی دیدار دربی وجود ندارد. ضمن اینکه به استقلال اعلام شده در تقویم بازی‌ها، فاصله زمانی استاندارد برای مسابقات استقلال در نظر گرفته شده و دیدار با پرسپولیس خللی در مسابقه این تیم در لیگ نخبگان ایجاد نمی‌کند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.