تاریخ انتشار : دوشنبه 4 تیر 1403 - 19:45
کد خبر : 155127

 رشد محسوس آرای پزشکیان/نگرانی و ترس در لردوگاه اجماع اصولگرایان

 رشد محسوس آرای پزشکیان/نگرانی و ترس در لردوگاه اجماع اصولگرایان

آرمان شرق-گروه سیاست: شریعتمداری در کیهان نوشت: با حفظ احترام همه نامزدها، باید گفت؛ اگر حضور و ادامه گفتمان شهید رئیسی عزیز را که ترجمان دیگری از گفتمان امام و انقلاب و رهبری است، می‌خواهید و به آن اعتقاد راسخ دارید -که می‌دانیم دارید- باید به ائتلاف تن بدهید.

 رشد محسوس آرای پزشکیان/نگرانی و ترس در لردوگاه اجماع اصولگرایان

روزنامه خراسان نوشت: کم‌کم به روز حساس ۸ تیر ماه نزدیک می‌شویم و هریک از ۶ نامزد آخرین تیرهای ترکش خود را شلیک می کنند، هرچند کماکان داده های مراکز معتبر افکارسنجی در کشور درباره انتخابات ریاست‌ جمهوری نشان می‌دهد رقابت همچنان سه ضلعی و بین قالیباف، پزشکیان و جلیلی است اما در ۷۲ ساعت گذشته آرای آقای پزشکیان رشد محسوسی داشته است و آقایان قالیباف و جلیلی در کنار هم رقابت سنگینی دارند.

اگر انتخابات به دور دوم برود، روندها و تحلیل‌ها و تجربه‌های انتخابات پیش نشان می‌دهد که ستاد و هواداران آقای پزشکیان امیدوارتر خواهند بود و احتمال رأی‌آوری او را جدی‌تر خواهند شمرد.

به نظر می رسد اصولگرایان چاره ای جز اجماع و رسیدن به نامزد واحد آن هم  هر چه سریعتر ندارند ،اجماعی که البته بر مبنای مراکز افکار سنجی معتبر باشد، گزینه نهایی موجب شکل گیری دوقطبی با آقای پزشکیان نشود و البته آرای مردد که سرنوشت ساز نیز هستند از بلاتکلیفی در بیایند.

شریعتمداری خطاب به نامزدهای اصولگرا: اگر ائتلاف نکنید، رهرو شهید رئیسی نیستید

شریعتمداری در کیهان نوشت: با حفظ احترام همه نامزدها، باید گفت؛ اگر حضور و ادامه گفتمان شهید رئیسی عزیز را که ترجمان دیگری از گفتمان امام و انقلاب و رهبری است، می‌خواهید و به آن اعتقاد راسخ دارید -که می‌دانیم دارید- باید به ائتلاف تن بدهید و در غیر این‌صورت، با عرض پوزش و خدای نخواسته روی تاکیدهای مکررتان بر ادامه راه شهید رئیسی غباری از خدشه می‌نشیند.
شریعتمداری در کیهان نوشت: با حفظ احترام همه نامزدها، باید گفت؛ اگر حضور و ادامه گفتمان شهید رئیسی عزیز را که ترجمان دیگری از گفتمان امام و انقلاب و رهبری است، می‌خواهید و به آن اعتقاد راسخ دارید -که می‌دانیم دارید- باید به ائتلاف تن بدهید.

به گزارش «انتخاب»، حسین شریعتمداری در کیهان نوشت:

۱- اگر برخی از سران و اصحاب فتنه و شماری از افراد بد‌سابقه که ده‌ها سند غیر قابل انکار از وابستگی و پادویی آنها برای دشمنان تابلو‌دار جمهوری اسلامی ایران حکایت می‌کند، به حمایت از یک کاندیدا به صحنه نیامده بودند، نوشتن این وجیزه ضرورتی نداشت و اگر نامزد یاد شده با شخصیت شناخته شده خود به میدان آمده و از هویت واقعی گروه یاد شده باخبر بود نیز به یادداشت کوتاه پیش‌روی، نیازی نبود. ولی جریان وابسته مورد اشاره تنها به عنوان یک جریان سیاسی -ولو بدنام- در صحنه حضور ندارد، بلکه تقریباً تمامی امور انتخاباتی و برنامه‌های اعلام شده نامزد یاد شده را بر عهده ‌دارد و این‌گونه است که نمی‌توان نسبت به احتمال هرچند ضعیف رخداد پلشتی که در میان است بی‌تفاوت بوده و از کنار آن به آسانی عبور کرد. تمامی اسناد و شواهد به وضوح حکایت از آن دارند که فتنه ۸۸، با طراحی مستقیم مثلث آمریکا، انگلیس و اسرائیل شکل گرفته بود و سران و اصحاب فتنه نقش کارگزار و عوامل میدانی مثلث شوم یاد شده را بر عهده داشته‌اند. گفتنی است که اسناد آن خیانت بزرگ را بارها با ارائه مأخذ در کیهان آورده‌ایم و سرکردگان فتنه در مقابل آن کمترین پاسخی در چنته نداشته و ندارند. اگر پاسخی دارند بسم‌الله!‌… زین سوی که مائیم، ره قافله باز است.

۲- در این نکته حکیمانه که رهبر معظم انقلاب در سالگرد رحلت حضرت امام -رضوان‌الله تعالی علیه- فرمودند دقت کنید:
« انتخابات پرشور ۸ تیر مکمل حماسه بدرقه «شهیدان پرواز اردیبهشت» است. همانقدر که حضور در حماسه تشییع، دارای پیام‌های معنادار و متعدد برای دوستان و بدخواهان جمهوری اسلامی و ملت ایران بود، رقم زدن حماسه‌ای دیگر پای صندوق‌های رای نیز واجد پیام‌هایی بسیار مهم و اثرگذار است… این حماسه انتخابات، مکمّل حماسه‌ بدرقه‌ شهیدان است، این کار مکمّل کاری است که قبلاً در بدرقه‌ شهیدان کردید‌».

مردم در تشییع پیکر شهید رئیسی بر بینش و منش آن شهید بزرگوار و ادامه آن تاکید کرده‌اند و این‌گونه است که انتخابات، مکمل آن تشییع حماسی است. بدیهی است اگر این انتخابات با آن تشییع از یک جنس نباشد، نمی‌تواند مکمل آن باشد.

۳- تحقق خواسته حضرت آقا که خواسته توده‌های عظیم و چند ده میلیونی تشییع‌کنندگان شهدای پرواز اردیبهشت نیز هست با میدان‌داری اصحاب فتنه نه فقط ناممکن است، بلکه متناقض نیز هست. کسانی که تا دیروز به دشمنی با آن شهید بزرگوار برخاسته بودند و سابقه پادویی دشمنان بیرونی اسلام و انقلاب را در کارنامه خود دارند چگونه می‌توانند دلسوز نظام و مردم و راهی راه رئیسی عزیز باشند؟! احتمال موفقیت این جریان اگرچه بسیار ضعیف است ولی از آنجا که موضوع و مورد احتمال از اهمیت فراوانی برخوردار است، عقل و شرع و منطق ایجاب می‌کند که نسبت به این احتمال – هرچند ضعیف- هوشیار بود و جانب احتیاط را از دست نداد. نگاهی به این سوی و آن سوی بیندازید، تمامی دشمنان بیرونی ایران و اسلام عزیز با تمامی توان رسانه‌ای و تبلیغاتی خود برای حمایت از جریان یاد شده به صف شده‌اند. نمی‌بینید؟! اگرچه مردم ما هوشمند‌تر از آنند که سره را از ناسره و سراب را از آب تشخیص ندهند ولی برای زمینه‌های فریب دشمن نیز باید حساب ویژه‌ای باز کرد.

۴- دو هفته قبل در یادداشت کوتاهی آورده بودیم «‌بسیاری از نیروهای انقلابی و متعهد، پرسش مشترکی بر زبان دارند که دهان به دهان می‌چرخد و پاسخ می‌طلبد. پرسش این است که «‌به کدامیک از نامزدهای جبهه انقلاب رای بدهیم»؟ پاسخ نگارنده نیز این است: «‌به نامزدی که بعد از ائتلاف آنها مشخص می‌شود‌» می‌پرسند: «‌اگر با یکدیگر ائتلاف نکردند چی‌»؟ پاسخ آن است که «‌در آن صورت فرق چندانی ندارد که به کدامشان رای بدهید‌»!‌… چرا که اگر ائتلاف نکنند، هریک از آنها بخشی از رای مردم را جذب می‌کنند و بدیهی است که در این صورت مجموعه آراء چند نفر به آسانی نمی‌تواند با مجموع آرائی که متفقاً به یک سبد ریخته می‌شود رقابت کند!»

۵- با تاکید بر این‌که شخص آقای پزشکیان را منهای احاطه‌کنندگان ایشان، بیرون از انقلاب نمی‌دانیم، باید گفت که ائتلاف نامزدهای جبهه انقلاب، صرفنظر از چگونگی انجام آن که می‌تواند با ارزیابی سبد رای، شایستگی‌های برجسته و مورد نیاز و‌… صورت بپذیرد، یک ضرورت حیاتی است و چاره‌ای جز آن نیست ضمن آن که برخی از کم و بیش‌های احتمالی در این سوی و آن سوی ماجرا و در برخی از محاسبات هرگز با ضرورت انجام آن قابل مقایسه هم نیست، چه رسد به این که مانع ائتلاف باشد.

۶- این روزها در آستانه عید سعید و بزرگ غدیر که عید امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام است ایستاده‌ایم. از این روی اشاره به ماجرایی -‌مانند همیشه اسوه و درس‌آموز- از مولای بزرگوارمان می‌تواند و باید برایمان الگو و سرمشقی سرنوشت‌ساز باشد. ماجرا این‌گونه است که دو زن همراه با کودکی به قضاوت نزد حضرت امیر آمدند و هر دو ادعا می‌کردند که مادر آن کودک هستند! هنگامی که نصایح حضرت به جایی نرسید، وانمود کردند که قصد دارند کودک را با شمشیر به دو نیم کنند و هر نیمه را به یکی از آنها بدهند! در این هنگام مادر واقعی که جان فرزند دلبندش را در خطر می‌دید، دست از ادعا کشید و گفت که کودک از آن زن دیگر است و امیرالمؤمنین‌(ع) فرمودند که کودک از آن همان است که نگران جانش بود. نگارنده درباره واقعی بودن این ماجرا چیزی نمی‌داند ولی این نکته بدیهی است که مادر واقعی کودک دلواپس جان اوست و‌… چه حکیمانه است این سخن که «‌بی‌سنگ ترازوی علی، سود زیان است‌».۷- با حفظ احترام همه نامزدها، باید گفت؛ اگر حضور و ادامه گفتمان شهید رئیسی عزیز را که ترجمان دیگری از گفتمان امام و انقلاب و رهبری است، می‌خواهید و به آن اعتقاد راسخ دارید -که می‌دانیم دارید- باید به ائتلاف تن بدهید و در غیر این‌صورت، با عرض پوزش و خدای نخواسته روی تاکیدهای مکررتان بر ادامه راه شهید رئیسی غباری از خدشه می‌نشیند.

درخواست ۱۴۰ نماینده مجلس برای اجماع نامزدهای جبهه انقلاب

درخواست 140 نماینده مجلس برای اجماع نامزدهای جبهه انقلاب

نماینده تربیت حیدریه در مجلس شورای اسلامی گفت: جمعی از نمایندگان انقلابی مجلس که تاکنون ۱۴۰ نفر را شامل می‌شوند در بیانیه‌ای خواستار اجماع کاندیداهای جبهه انقلاب در انتخابات ریاست جمهوری شدند.

محسن زنگنه نماینده تربت حیدریه در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، از تدوین بیانیه‌ای با امضای ۱۴۰ نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و از درخواست آنها از کاندیداهای جبهه انقلاب برای اجماع در انتخابات ریاست جمهوری خبر داد.

زنگنه گفت: با نزدیک شدن به زمان انتخابات ریاست‌جمهوری، یکی از دغدغه‌های نیروهای انقلابی در سراسر کشور تقسیم آرای این جبهه بین ۴ نفر از کاندیدای منتسب به جبهه انقلاب است.

وی افزود: نظرسنجی‌ها و نتایج آماری نشان می‌دهد که رقابت بسیار نزدیک بین کاندیداها وجود دارد و چنانچه نیروهای جبهه انقلاب به یک اجماع نرسند ممکن است آرا تقسیم شود و در نهایت این اتفاق منجر به عدم پیروزی گفتمان خدمت، جهاد و تداوم خدمت در جبهه انقلابی شود.

زنگنه گفت: به همین جهت جمعی از نمایندگان انقلابی مجلس که تاکنون ۱۴۰ نفر را شامل می‌شوند در بیانیه‌ای خواستار اجماع کاندیداهای جبهه انقلاب شدند. بدون شک این اجماع باعث می‌شود تمام ظرفیت جبهه انقلاب در یک جا متمرکز شود.

این نماینده مجلس دوازدهم خاطرنشان کرد: امروز برای ایجاد شور انتخاباتی و تبیین شرایط حال حاضر نیازمند اقدامات میدانی هستیم. عدم اجماع کاندیداهای جریان انقلاب باعث می‌شود که ظرفیت جبهه انقلاب که در فضای حقیقی یک فضای کم‌نظیر است، نتواند به اهداف خود که آبادانی ایران اسلامی است برسد. بنابراین اجماع در شرایط فعلی می‌تواند ظرفیت‌ها را یک پارچه کرده و به پیروزی کاندیدای جبهه انقلاب کمک کند.

زنگنه تاکید کرد:‌ از ستادها و اطرافیان کاندیداهای محترم می‌خواهیم که با درک صحیح شرایط فعلی به نامزدها کمک کنند که در مسیر اجماع کاندیداهای جبهه انقلاب حرکت کنند. البته ما به همه ۶ کاندیدایی که در این عرصه حضور دارند احترام می‌گذاریم که با حضور خودشان توانستند سلایق مختلف سیاسی در کشور را نمایندگی کنند.

جبهه پایداری رسما از سعید جلیلی حمایت کرد

جبهه پایداری انقلاب اسلامی با انتشار بیانیه‌ای از سعید جلیلی برای انتخابات ریاست جمهوری حمایت کرد.

جبهه پایداری رسما از سعید جلیلی حمایت کرد

متن این بیانیه به شرح زیر است:

«إِنَّ الَّذِینَ قَالُوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ اسْتَقَامُوا تَتَنَزَّلُ عَلَیْهِمُ الْمَلَائِکَهُ أَلَّا تَخَافُوا وَ لَا تَحْزَنُوا و َأَبْشِرُوا بِالْجَنَّهِ الَّتِی کُنتُمْ تُوعَدُونَ

بر آنان که گفتند: پروردگار ما الله است و پایداری ورزیدند، فرشتگان فرود می آیند که مترسید و غمگین مباشید، شما را به بهشتی که وعده داده شدید بشارت باد.

۱- مردم بصیر، شریف و انقلابی ایران همانگونه که استحضار دارید انتخابات زودهنگام ریاست جمهوری دوره چهاردهم در شرایطی برگزار می شود که کشور رئیس جمهور فقید، مردمی و پرتلاش خود را در حادثه ای ناگوار از دست داد. رئیس جمهوری که در راه پیشرفت کشور، اعتلای جمهوری اسلامی و در حین خدمت به مردم به شهادت رسید و در بین مردم به شهید جمهور و شهید خدمت معروف شد.

دولت مردمی سیزدهم دولتی بود که پس از نزدیک به یک دهه استقرار گفتمانی که تمام زندگی مردم و شرایط کشور را به غرب وابسته کرده بود و با این استدلال موجب آسیب پذیری جدی در اقتصاد، تولید، اشتغال و معیشت مردم در دهه نود شد، با تلاش شبانه روزی و روحیه ی مردمی و جهادی، توانست بسیاری از آسیب ها را جبران، عقب ماندگی را برطرف و مسیر پیشرفت را شکل دهد. امروز اگر حتی در درون ایالات متحده آمریکا جوانان مبارزی رویش نموده که در دفاع از مهمترین مساله انسانی دنیای معاصر یعنی قضیه فلسطین که از قضا مهمترین مساله امت اسلام نیز هست دست به قیام زده‌اند، حاصل تلاشی است که دولت مردمی شهید رئیسی در مسیر انقلاب اسلامی و با مجاهدت بهترین مبارزان خود در عرصه میدان و دیپلماسی انقلابی رقم زده است.

در این برهه حساس که تمام جهان به دو قطبی حق و باطل بدل گشته و بسیاری از وجدان های آگاه نه در دل خود بلکه در وسط میدان به یاری مظلومان می شتابند نقش جمهوری اسلامی در میدان داری و راهبری، اهمیت ویژه ای یافته است. اکنون که در آستانه چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری قرار گرفته ایم توجه به این مسیر در حال رشد و رو به جلو و تاکید بر عدم بازگشت به دوره های ناآرام و پرتنش “ما نمی توانیم”، امری لازم و بی بدیل است. مردم در این انتخابات دنباله رو دولتی هستند که بتواند «پُرکار» و«فعال»، «آگاه» و «معتقد به مبانی انقلاب» باشد تا بتواند ضمن برطرف کردن مشکلات معیشتی و پرکردن حفره‌های اقتصادی و فرهنگی، منافع ملت در منطقه و جهان را حفظ و تأمین کند.

دولتی که دولتمردان آن از جنس مردم بوده و در ساده زیستی مسئولین یادآور نمایی از دولت علوی باشد. دولتی که بداند نماینده تمام مستضعفین جهان در برابر تمام دنیای کفر است. دولتی که نماینده کار و تلاش باشد تا بتواند دنیا و عقبای بندگان خدا را به زیباترین شکل ممکن بسازد. امروز در آستانه انتخابی هستیم که می تواند با ادامه مسیر رئیس جمهور شهید، این دولت کریمه را بسازد.

۲- در بحث گزینه اصلح اگر چنانچه شاخص های تبیین شده از سوی رهبر حکیم انقلاب، در نهایت دقت اعمال گردد کشور و نظام از هرگونه گزند و آسیبی مصون خواهد گردید. از این رو ضرورت های شرعی و عقلی ایجاب می کند که قطع نظر از هر گونه تعلق گروهی و حزبی با ملاحظه معیارها و شاخص های اعلام شده توسط معظم له شخصیتی اصلح به مردم معرفی شود تا با تصمیم قاطع و به هنگام ملت، رئیس جمهور منتخب قادر باشد این مسئولیت بسیار مهم و حساس را به عنوان خدمتگزاری صادق بر عهده گرفته و کشور را در راستای حاکمیت عدالت و پیشرفت قرار دهد.

جبهه پایداری با درک این شرایط حساس و الزامات آن پس از بررسی های گسترده که شامل بررسی سوابق قبلی نامزدها، پرسش و پاسخ های حضوری و غیرحضوری، ساعت ها جلسه با نخبگان سیاسی و انقلابی و همچنین رهنمودهای علمای ثقه بوده، با اکثریت آرای شورای مرکزی «جناب آقای دکتر سعید جلیلی» را نامزد اصلح برای مسئولیت خطیر چهاردهمین دوره ریاست جمهوری اسلامی ایران می داند و ضمن دعوت از تمامی مردم شریف و بصیر میهن اسلامی و نیز فعالان سیاسی، جوانان و دلسوزان انقلاب اسلامی در جهت معرفی نامزد اصلح، میخواهد تمام همت و توان خود را برای تبلیغ و حمایت از وی به کار گیرند.

۳- توجه عمیق به شرایط و دسته بندی های پیش رو در این انتخابات ایجاب میکند جریان انقلاب اسلامی هوشمندانه و با تمرکز بر خواسته مردم که به خوبی خودش را در تشییع شهید آیت الله رییسی و همراهان او نشان داد، کنشگری کند، لذا واجب است جبهه انقلاب و عناصر موثر در آن به سمت وحدت گفتمانی و اجماع نامزدهای آن که خواست اکثریت دلسوزان و علمای ربانی و انقلابی است تلاش نمایند تا خطر استیلای مجدد تفکر غربگرا بر کرسی اجرایی از سر مردم رفع شود.‌ باید توجه داشت که این

وحدت گفتمانی نیز بر اساس توصیه‌هایی است که در مکتب انقلاب اسلامی و مطابق با آموزه های امامین انقلاب می باشد تا به فضل الهی به دولتی برسیم که در مسیر خدمت به مردم و پیشرفت همه‌جانبه کشور قرار گیرد و تبدیل به مکمل حماسه بدرقه شهیدان گردد.

۴- ضمن دعوت از همه نامزدها و طرفداران آن ‌ها و گروه ها به رعایت تقوا و موازین اسلامی و اخلاقی در فضای تبلیغات انتخاباتی اعلام می داریم، اولویت اول جبهه پایداری پرشور بودن فضای انتخاباتی با حضور عظیم آحاد ملت متعهد ایران در صحنه و خلق حماسه ای است که در تاریخ پر شکوه انقلاب به نام حماسه سیاسی مورد انتظار رهبر معظم انقلاب تجلی نماید و زمینه خلق حماسه اقتصادی و اعتلای نظام اسلامی در همه زمینه ها را فراهم آورد. جبهه پایداری ضمن معرفی نامزد اصلح با توجه به معیارها و شاخص‌های مذکور به مردم عزتمند اعلام می‌دارد به تصمیم نهایی ملت ایران با همه وجود احترام خواهد نهاد و با قانون مندی و تقوا محوری، پیگیر مطالبات مقام معظم رهبری مدظله العالی و مردم شریف و شجاع ایران خواهد بود.»

منبع: ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.