تاریخ انتشار : دوشنبه 4 خرداد 1405 - 23:48
کد خبر : 187459

جلسه مدیر عامل پرسپولیس با چند حقوقدان مطرح/جنگ پرسپولیس با سازمان لیگ رسما شروع شد!

جلسه مدیر عامل پرسپولیس با چند حقوقدان مطرح/جنگ پرسپولیس با سازمان لیگ رسما شروع شد!

Hvlhk avr-‘v,i ,vca: مدیدعامل باشگاه پرسپولیس در این جلسه در خصوص تخلفات احتمالی سازمان لیگ و کمیته صدور مجوز حرفه ای در معرفی نمایندگان فوتبال ایران به باشگاه های آسیا تبادل نظر کرد تا در صورت هرگونه اتفاق غیرورزشی اقدام به شکایت کند.

پیمان حدادی مدیرعامل پرسپولیس امروز با حقوقدانان مطرح کشور دیدار کرد.

به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس ، نشست تخصصی مدیرعامل باشگاه پرسپولیس، با ارکان حقوقی باشگاه و جمعی از قضات و حقوقدانان برجسته حوزه ورزش و قضایی، عصر امروز در محل باشگاه برگزار شد.

در این جلسه که با هدف بررسی و واکاوی مسائل جاری و روز باشگاه تشکیل گردید، آخرین وضعیت پرونده های حقوقی و بین المللی، چالش های قراردادی با بازیکنان و مربیان، و همچنین الزامات قانونی پیش روی باشگاه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

حدادی در این نشست بر لزوم بهره گیری از نظرات کارشناسی حقوقدانان مجرب برای عبور از پیچیدگی های حقوقی پیش رو و حفظ منافع باشگاه تأکید کرد. اعضای حاضر نیز با ارائه راهکارهای عملی، به تحلیل ظرفیت‌های موجود پرداختند.

در پایان این هم‌اندیشی توصیه‌های حقوقی و راهکارهای قانونی در جهت کارآمدی بیشتر در قالب بسته ای از توصیه های حقوقی، برای تصمیم گیری های آتی باشگاه پرسپولیس و به کارگیری در برنامه‌ها و اقدامات باشگاه ارایه شد

نشست تخصصی مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با ارکان حقوقی باشگاه و جمعی از قضات و حقوقدانان برجسته حوزه ورزش و قضایی، عصر امروز برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، نشست تخصصی مدیرعامل باشگاه پرسپولیس، با ارکان حقوقی باشگاه و جمعی از قضات و حقوقدانان برجسته حوزه ورزش و قضایی، عصر امروز در محل باشگاه برگزار شد.

در این جلسه که با هدف بررسی و واکاوی مسائل جاری و روز باشگاه تشکیل گردید، آخرین وضعیت پرونده های حقوقی و بین المللی، چالش‌های قراردادی با بازیکنان و مربیان، و همچنین الزامات قانونی پیش روی باشگاه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

حدادی در این نشست بر لزوم بهره گیری از نظرات کارشناسی حقوقدانان مجرب برای عبور از پیچیدگی های حقوقی پیش رو و حفظ منافع باشگاه تأکید کرد. اعضای حاضر نیز با ارائه راهکارهای عملی، به تحلیل ظرفیت‌های موجود پرداختند.

در پایان این هم‌اندیشی توصیه‌های حقوقی و راهکارهای قانونی در جهت کارآمدی بیشتر در قالب بسته ای از توصیه‌های حقوقی، برای تصمیم گیری‌های آتی باشگاه پرسپولیس و به کارگیری در برنامه‌ها و اقدامات باشگاه ارائه شد.

مدیدعامل باشگاه پرسپولیس در این جلسه در خصوص تخلفات احتمالی سازمان لیگ و کمیته صدور مجوز حرفه ای در معرفی نمایندگان فوتبال ایران به باشگاه های آسیا تبادل نظر کرد تا در صورت هرگونه اتفاق غیرورزشی اقدام به شکایت کند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.