تاریخ انتشار : سه شنبه 13 مرداد 1405 - 9:43
کد خبر : 190081

اولویت رامین رضاییان ادامه فوتبال در خارج/درخواست ۲۳۰ میلیارد تومانی از استقلال

اولویت رامین رضاییان ادامه فوتبال در خارج/درخواست ۲۳۰ میلیارد تومانی از استقلال

آرمان شرق-گروه ورزش:برخی رسانه‌های نزدیک به باشگاه استقلال مدعی شده بودند که رامین رضاییان ۱۰۰ میلیارد مبلغ پایه و حدود ۱۳۰ میلیارد تومان نیز به‌عنوان پاداش از استقلال درخواست داشته است.

اولویت رامین رضاییان ادامه فوتبال در خارج/درخواست ۲۳۰ میلیارد تومانی از استقلال

0

مدیران استقلال همچنان امیدوارند بتوانند رضاییان را برای ادامه همکاری متقاعد کنند.

همشهری آنلاین: در حالی که طی روزهای گذشته مدیران استقلال تلاش خود را برای حفظ یکی از مهم‌ترین مهره‌های فصل گذشته آغاز کرده بودند، حالا تازه‌ترین تحولات نشان می‌دهد پرونده تمدید قرارداد رامین رضاییان همچنان در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.

طبق پیگیری‌ها، مدیران باشگاه استقلال دیروز با رامین رضاییان تماس گرفته و از او خواسته‌اند هرچه سریع‌تر به تمرینات تیم اضافه شود تا روند آماده‌سازی خود را برای فصل جدید آغاز کند.

با این حال، رضاییان در پاسخ به این درخواست اعلام کرده که اولویت او همچنان ادامه فوتبال در خارج از ایران است و قصد دارد شانس خود را برای لژیونر شدن امتحان کند.

در روزهای گذشته نیز اختلاف مالی میان دو طرف بر سر تمدید قرارداد مطرح شده بود و همزمان خبرهایی درباره دریافت پیشنهاد از فوتبال قطر منتشر شد. اکنون با وجود تماس جدید باشگاه استقلال، هنوز توافق نهایی حاصل نشده و آینده این مدافع باتجربه در جمع آبی‌پوشان مشخص نیست. برخی رسانه‌های نزدیک به باشگاه استقلال مدعی شده بودند که رامین رضاییان ۱۰۰ میلیارد مبلغ پایه و حدود ۱۳۰ میلیارد تومان نیز به‌عنوان پاداش از استقلال درخواست داشته است.

مدیران استقلال همچنان امیدوارند بتوانند رضاییان را برای ادامه همکاری متقاعد کنند، اما تا زمانی که تکلیف پیشنهادهای خارجی این بازیکن روشن نشود، پرونده تمدید قرارداد او باز خواهد ماند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.