تاریخ انتشار : سه شنبه 19 بهمن 1400 - 23:11
کد خبر : 92239

امضای دو قرارداد تحقیقاتی توسط ذوب آهن اصفهان با صرفه‌جویی ۲.۲ میلیون یورو

امضای دو قرارداد تحقیقاتی توسط ذوب آهن اصفهان با صرفه‌جویی ۲.۲ میلیون یورو

آرمان شرق- قالب های مسی یک قطعه استراتژیک در ایستگاه های ریخته گری برای تولید فولاد می باشد . تکنولوژی ساخت این قطعه در اختیار چندین شرکت محدود در دنیا است که به دلیل تحریم، تامین آن ها مشکل بود . این مشکل، صنعت فولاد کشور را بر آن داشت که این قطعه استراتژیک را در داخل تولید نماید.

دو قرارداد تحقیقاتی بین ذوب آهن اصفهان با جهاد دانشگاهی شریف و ستاد توسعه فوتونیک با صرفه جویی بالغ بر ۲.۲ میلیون یورو در سومین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران امضا شد.
امضای دو قرارداد تحقیقاتی توسط ذوب آهن اصفهان با صرفه‌جویی ۲.۲ میلیون یورو

اخبار شرکتها؛ در سومین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران دو پروژه تحقیقاتی با عناوین طراحی، ساخت و بومی سازی قالب مسی ریخته گری فولادسازی با شرکت پویش ساخت ذوب آهن با صرفه جویی یک میلیون و ۲۰۰ هزار یورو و طراحی، ساخت و نصب دستگاه اندازه گیری ابعاد در حالت گرم در کارگاه نورد ۵۰۰ ذوب آهن (HOT PROFILE MEASUREMENT) با سازمان جهاد دانشگاهی شریف و ستاد توسعه فناوری فوتونیک، لیزر، مواد پیشرفته و ساخت با صرفه جویی یک میلیون یورو، ۱۹ بهمن ماه امضا شد.

ایرج رخصتی سرپرست مدیریت عامل ذوب آهن پس از امضاء قراردادهای مذکور به خبرنگار ما گفت: قالب های مسی یک قطعه استراتژیک در ایستگاه های ریخته گری برای تولید فولاد می باشد . تکنولوژی ساخت این قطعه در اختیار چندین شرکت محدود در دنیا است که به دلیل تحریم، تامین آن ها مشکل بود . این مشکل، صنعت فولاد کشور را بر آن داشت که این قطعه استراتژیک را در داخل تولید نماید.

وی افزود: در این راستا با توجه به این که شرکت مهندسی و پویش ساخت ذوب آهن یکی از شرکت های توانمند در بومی سازی قطعات است، ذوب آهن اصفهان با سرمایه گذاری لازم در این شرکت در نظر دارد، این قطعه را در داخل شرکت بومی نموده و دانش آن را در اختیار بگیرد .

رخصتی در مورد پروژه طراحی، ساخت و نصب دستگاه اندازه گیری ابعاد در حالت گرم در کارگاه نورد ۵۰۰ ذوب آهن نیز اظهار داشت: این پروژه علاوه بر این که دقت های اندازه گیری در خطوط نورد را افزایش می دهد، پیش نیاز بومی سازی اندازه گیری گرم ریل در کارگاه نورد ۶۵۰ می باشد و این موضوع از سطح بالای فناوری برخوردار است .

وی افزود: با اجرای این پروژه، دانش مربوطه در ایران بومی می گردد و کلیه شرکت های داخلی بدون نیاز به شرکت های خارجی از آن بهره مند می گردند . همچنین اجرای این پروژه در تولید پایدار ریل به عنوان یک کالای استراتژیک نیز نقش بسیار مهمی دارد .

سومین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران با حضور مقامات عالی رتبه کشوری و تولیدکنندگان و تامین‌کنندگان زنجیره آهن و فولاد کشور با رویکرد بومی‌سازی و توسعه تکنولوژی، امروز ۱۹ بهمن ماه در هتل المپیک تهران گشایش یافت و تا ۲۱ بهمن ماه ادامه خواهد داشت.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.